Nieuwsgierig? Vraag? Afspraak maken?

Bel, mail of laat hieronder via het contactformulier je bericht of vraag achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact op. Ik streef ernaar om binnen twee werkdagen op je bericht te antwoorden.

Ik ben actief binnen een straal van ongeveer 50 km rond Eindhoven. Ik geef consulten en trainingen ruwweg in het gebied tussen Tilburg, Den Bosch, Oss, Nijmegen, Venray en Weert, met Eindhoven in het midden. Ook net over de grens, in België, kom ik zo nu en dan. Daarentegen sta ik uiteraard open voor voorstellen om buiten dat gebied langs te komen om gedragsadvies te geven, te helpen bij de training of koppeling van je konijn, dan wel een lezing of workshop te geven over konijnengedrag. Ook hulp op afstand, bij het kopen van een konijn, of om problemem te voorkomen behoren tot de mogelijkheden. Neem graag contact op als je meer wilt weten over wat ik voor jou en je konijnen kan betekenen.


Als je je e-mailadres adres achterlaat via het contactformulier, gebruik ik dat enkel om je bericht te beantwoorden. Je mobiele telefoonnummer gebruik ik om je een app of sms te sturen als ik na een week geen reactie van je hebt gehad. Helaas komen mijn mails namelijk regelmatig bij de spam terecht. Verder is het een paar keer gebeurd dat iemand een typfout had gemaakt in het e-mailadres. Gegevens van mensen die na contact via het contactformulier geen klant worden bij Konijnenproblemen Opgelost verwijder ik na 6 maanden.

Meer weten over hoe Konijnenproblemen Opgelost met je persoonlijke gegevens omgaat? Je leest er alles over in de Privacyverklaring.

Contact

Hester Stasse / konijnenproblemenopgelost.nl

Nijnselseweg 24
5694 SP Son en Breugel
Nederland

Let op: Heb jij je e-mailadres bij bijvoorbeeld Hotmail of Gmail? Dan is de kans groot dat mijn antwoord op je mail bij je spam of ongewenste mail terecht komt. Zeker als je je mail op je telefoon leest, zou je mijn antwoord daardoor kunnen missen. Om dat te voorkomen voeg je mijn e-mailadres toe aan je contacten.

Ik streef ernaar om binnen 2 werkdagen te antwoorden. Vermoed je een lichamelijk probleem, raadpleeg dan altijd een konijnkundige dierenarts.


Inspiratie voor Jou en Je Konijnen

Wil jij op de hoogte blijven van de blogs en artikelen van Konijnenproblemen Opgelost? Tips krijgen waar je konijnen blij van worden? Acties direct in je mailbox? Meld je dan nu aan voor Inspiratie voor Jou en Je Konijnen.

Gecertificeerd

Hester Stasse is gecertificeerd Gedragstherapeut voor Konijnen (en Paarden), afgestudeerd aan de Tinley Academie.

Social media

Konijnenproblemen Opgelost is ook te vinden op Facebook. Mij, Hester Stasse, kun je zowel op Facebook als op LinkedIn vinden - ik vind het altijd leuk om via die sites vrienden te worden, dus stuur me graag een uitnodiging.

Contactformulier

Naam *
E-mailadres *
Mobiel telefoonnummer *
Je bericht of vraag *

* Meer weten over hoe Konijnenproblemen Opgelost met je persoonlijke gegevens omgaat? Je leest er alles over in de Privacyverklaring.

NB: Ik streef ernaar om binnen 2 werkdagen te antwoorden. Vermoed je een lichamelijk probleem, raadpleeg dan ALTIJD zo snel mogelijk een konijnkundige dierenarts.

Algemene Informatie

Konijnenproblemen Opgelost is onderdeel van Very Important Horse. Very Important Horse is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65931300 en heeft BTW-nummer NL002037970B73.

Opdrachten worden enkel aanvaard en uitgevoerd conform de van toepassing zijnde algemene voorwaarden. Ze zijn te lezen en te downloaden via onderstaande knop, maar uiteraard kan ik op verzoek ook kosteloos een kopie van het document opsturen.