Wil jij professionele hulp met je langoor?

Vul dan het onderstaande aanvraagformulier in en mail een foto van je konijn(en) naar hester@konijnenproblemenopgelost.nl. Gaat het om gedrag waar je verandering in wilt brengen, stuur dan graag - als je dat hebt - een filmpje van dit gedrag, liefst met de situatie voor en nadat het optreedt. Foto's en filmpjes kan je via WhatsApp of wetransfer.com sturen.

Hierna stuur ik je een uitgebreider vragenformulier in Word toe via de mail plus de factuur. Let op: Dit kan bij je spam/ongewenste berichten terechtkomen! Heb je dus na 2 werkdagen nog geen antwoord ontvangen van mij, app of sms me dan even via +31 6 8007 4489.

Aanvraagformulier

Jouw naam *
Naam van je konijn(en) *
E-mail *
Mobiel nummer *
Hoe heb je deze site gevonden? *
Waar wil je graag hulp bij? *

*De algemene voorwaarden van Konijnenproblemen Opgelost vind je hier. Door een afspraak te maken ga je hier automatisch mee akkoord.

Tenzij je je hebt aangemeld om tips en aanbiedingen in je inbox te ontvangen, gebruik ik de door jou verstrekte gegevens enkel om een afspraak met je in te plannen en contact met je op te nemen op de afgesproken tijd. Lees meer over hoe ik met je gegevens omga in de Privacyverklaring.