Webinars en lezingen

Praten doe ik graag over mijn favoriete onderwerp konijnengedrag. En omdat ik het als mijn missie zie om meer mensen enthousiast te maken voor hoe slim en gezellig konijnen kunnen zijn, deel ik mijn kennis en ervaringen graag via lezingen. Zowel online (via webinars en live Q&A's) als offline tijdens een lezing op locatie.

Voor een lezing over konijnengedrag op locatie vraag ik een investering van 250 euro voor zo'n 1,5-2 uur. Binnen een straal van 10 km vanaf 5694 SP Son en Breugel (snelste route via Google Maps) vraag ik daar geen reiskosten voor. Daarbuiten geldt een tarief van 40 ct/km reiskosten vanaf datzelfde adres.

Workshop "Konijnentaal Lezen"

Weet jij wat je konijnen tegen je zeggen via hun lichaamstaal? Ik leer je om het gedrag van je konijnen (nog beter) te lezen. Samen kijken we naar foto's en filmpjes waar ik de ondertiteling bij verzorg. Zodat je straks precies weet wat je konijn bedoelt. En dat maakt jullie communicatie een stuk gemakkelijker.

NB: Ik streef ernaar om binnen 2 werkdagen te antwoorden.

Aanvullende informatie

Alle hierboven genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Opdrachten worden enkel aanvaard en uitgevoerd conform de van toepassing zijnde algemene voorwaarden. Deze stuur ik je in de mail om de afspraak te bevestigen. Door een afspraak te plannen ga je automatisch met de algemene voorwaarden akkoord. De meest recente versie van de algemene voorwaarden kan je altijd op deze website vinden.